***NIEUWS***

Er zijn weer heel veel nieuwtjes om met jou te delen!

 

Vanaf 1 oktober gaan wij weer gezichtsbehandelingen uitvoeren. Mariëlle komt het team van SK Beauty Experts versterken. Zij is een geweldige allround schoonheidsspecialiste die staat te popelen om aan de slag te gaan.

Mariëlle stelt zich graag aan je voor;

Mijn naam is Mariëlle, ik kom uit ‘s-Gravenzande, waar ik woon met mijn man, drie kinderen en twee honden. Mijn eigen ervaringen met een problematische huid hebben me geleid naar een carrière als gediplomeerd schoonheidsspecialiste. Ik ben voortdurend bezig met mijn persoonlijke en professionele groei door het volgen van specialistische trainingen.
Wat mij kenmerkt, is mijn creatieve inslag en mijn drang naar perfectie. Ik ben iemand die goed kan luisteren en die om het welzijn van anderen geeft. Het is deze combinatie van eigenschappen en mijn persoonlijke ervaring die me heeft geïnspireerd om mijn vak in te zetten om mensen te helpen bij het verbeteren van hun huid. Het mooiste aspect van mijn werk is het zien van de positieve veranderingen die we samen kunnen bereiken. Of het nu gaat om een ontspannende gezichtsbehandeling waarbij je tot rust kunt komen of een serieuzere huidkwestie waar ik je mee kan assisteren, mijn doel is altijd hetzelfde: persoonlijke aandacht, het verstrekken van het juiste huidadvies, het leveren van kwaliteit en het behalen van resultaten. Dit alles met als einddoel een prachtige, stralende huid voor jou!

 

 

Permanente make-up door Martine van Villa 10

Vanaf September kan je bij ons weer terecht voor Permanente Make-Up!

Martine Arends, eigenaresse van Villa 10 komt vanaf september één keer per week naar SK Beauty Experts toe om jouw te voorzien van prachtige PMU.

Zij is gediplomeerd Allround PMU specialist. Dit betekent dat zij gespecialiseerd is in alle vormen permanente make-up, voor wenkbrauwen, ogen en lippen. Ga jij voor prachtige wenkbrauwen, of een mooie strakke eyeliner of natuurlijke infralash? Ook zet Martine mooie lippigmentatie voor je, precies zoals jij dat wilt!

Naast het aanbrengen van PMU, kan je ook bij Martine terecht voor het verwijderen of lichter maken van oude PMU. Ook voor kleurcorrecties kan je bij Martine terecht.

Martine stelt zich graag aan je voor;

Hi, ik ben Martine. Ik woon in Etten-Leur (naast Breda) samen met mijn vriend Ferdy en onze 2 kinderen Lily en Lars. Ik heb een eigen PMU salon in het centrum van Etten-Leur: Villa 10.

Met Villa 10 vind ik het geweldig om mensen blij te maken met permanente make-up. Ik vind het belangrijk om mensen op hun gemak te stellen, want veel mensen vinden PMU best spannend. Ik neem de tijd voor je en samen bespreken we alle mogelijkheden, van vorm tot kleur. Uiteraard beginnen we de behandeling pas als jij er klaar voor bent. Ik geniet ervan om te zien hoe blij mensen zijn met het resultaat, daar krijg ik echt heel veel energie van! Wil je meer van mijn werk zien, neem dan een kijkje op mijn facebook of Instagram pagina of op mijn website www.villa10.nl

Het samenwerken met andere salons zoals SK Beauty Experts vind ik super fijn, het zorgt voor nog meer dynamiek in mijn werk en ik ontmoet er heel veel leuke mensen door. Daarnaast geniet ik van de samenwerking met andere beauty ondernemers zoals Kimberly.

Liefs Martine

 

PS wij zijn nog altijd op zoek naar nieuwe collega’s en ZZP’ers om ons team aan te vullen. Ken of ben jij iemand die perfect bij ons zou passen? Neem contact op of stuur deze persoon naar ons door. Als er een match is en jouw naam is genoemd, krijg je een prachtig bedankpakket!