Permanente make-up door Martine van Villa 10

Hi, ik ben Martine. Ik woon in Etten-Leur (naast Breda) samen met mijn vriend Ferdy en onze 2 kinderen Lily en Lars. Ik heb een eigen PMU salon in het centrum van Etten-Leur: Villa 10.

Met Villa 10 vind ik het geweldig om mensen blij te maken met permanente make-up. Ik vind het belangrijk om mensen op hun gemak te stellen, want veel mensen vinden PMU best spannend. Ik neem de tijd voor je en samen bespreken we alle mogelijkheden, van vorm tot kleur. Uiteraard beginnen we de behandeling pas als jij er klaar voor bent. Ik geniet ervan om te zien hoe blij mensen zijn met het resultaat, daar krijg ik echt heel veel energie van! Wil je meer van mijn werk zien, neem dan een kijkje op mijn facebook of Instagram pagina of op mijn website www.villa10.nl

Het samenwerken met andere salons zoals SK Beauty Experts vind ik super fijn, het zorgt voor nog meer dynamiek in mijn werk en ik ontmoet er heel veel leuke mensen door. Daarnaast geniet ik van de samenwerking met andere beauty ondernemers zoals Kimberly.

Liefs Martine

https://villa10.nl/

Voor het maken van een afspraak of voor meer informatie neem contact op met Martine van Villa 10 op 06-21 30 85 17.