Pedicure behandelingen

Wil je mooie nagels en geen last meer hebben van pijnlijke klachten, eelt of likdoorns? Prachtig verzorgde voeten waarmee je uren probleemloos kunt wandelen en de mooiste avonturen op kunt beleven? Dan is onze pedicure behandeling een uitkomst.

Of je nu wilt genieten van een fijne pedicure behandeling of toe bent aan een echte medische pedicure behandeling, je kunt bij ons terecht! Wij zijn aangesloten bij Provoet.

Heb je een bijvoorbeeld diabetes, reuma of neuropathie dan ben je bij ons in goede handen. Bij een eerste behandeling maken wij een anamnese van de voeten en bespreken wij wat de behoeftes van jou als klant zijn en zullen wij met professionele zorg en passie de handeling uitvoeren.

Een pedicure behandeling is moment van rust en ontspanning. Een behandeling bestaat uit de analyse van de voet, knippen van de nagels, verwijderen van overtollig eelt, verwijderen van eventuele likdoorns, we behandelen ingroeiende of ingegroeide teennagels, verzorgen de nagelriemen, frezen en polijsten de nagels en polijsten eeltlocaties . Afsluitend masseren we de voeten met een verzorgende voetencrème. Gezonde voeten vormen de basis van een fit en vrij te bewegen lichaam!

Pedicure behandeling € 55,00 – 45 minuten 

Pedicure behandeling (medisch) € 55,00 – 45 minuten

Pedicure behandeling inclusief gellak € 60,00 – 55 minuten

Pedicure behandeling inclusief voet- en onderbeenmassage € 70,00 – 75 minuten

Pedicure behandeling inclusief voet- en onderbeen massage en gellak € 75,00 – 90 minuten

Behandeling ingroeiende nagel met acryl of gel € 5,00 per nagel

Nagelreparatie/nagelopbouw € 20,00 per nagel – 30 minuten

 

Spa pedicure behandeling € 50,00 – 45 minuten 

Spa pedicure behandeling inclusief gellak € 60,00 – 55 minuten