Kimberly

Met ruim 20 jaar ervaring als ondernemer in de beauty branche raak ik nog iedere dag geïnspireerd. Als eigenaar van SK Beauty Experts en Products4beauty bestaat mijn leven uit beauty met een touch glitter & glamour.

In 2002 ben ik begonnen als schoonheidsspecialiste. In 2003 ronde ik de opleiding tot pedicure af en breidde ik mijn werkzaamheden uit. De salon liep vanaf dag 1 goed maar ik wilde meer. Ik ben nooit gestopt met mezelf verder ontwikkelen. Het is te veel om hier allemaal te benoemen. Ik heb onder andere een hbo-opleiding schoonheidsverzorging en een hbo-opleiding pedicure afgerond. De internationale opleiding CIDESCO kwam op mijn pad. Het pedicure vak heeft mijn hart gestolen en ik koos voor de opleiding medisch pedicure. Een heel ander vakgebied maar op zijn minst net zo mooi is permanente make-up. Hiervoor heb ik de opleiding allround PMU-specialiste afgerond. Daarnaast heb ik voor de klas gestaan als docent schoonheidsverzorging, zowel praktijk als theorie en natuurlijk de werkzaamheden als assessor waarbij ik de studenten mocht beoordelen.

In de salon houd ik me op dit moment vooral bezig met pedicurebehandelingen en permanente make-up. Het mogen uitvoeren van PMU-behandeling is voor mij écht een droom! Het zetten van mooie permanente make-up, afgestemd op de wensen van de klant, is geweldig. De resultaten zijn daadwerkelijk verbluffend.

Daarnaast ben ik erg actief met mijn webshop Products4Beauty. Deze run ik samen met een team van toppers. Onze missie is iedere vrouw de juiste huidverzorging aanbieden. Op Instagram Producst_4_beauty neem ik je mee in de wereld van Beauty, Glitter & Glamour en geef ik je tips hoe jij het beste jouw huid kan verzorgen. In onze webshop www.products4beauty.nl kun je alles bestellen wat jij nodig hebt voor de perfecte huidverzorging.


Manju

Ik geloof dat schoonheid niet alleen van buiten maar ook van binnen komt. Ieder deel van ons lichaam heeft om de 6 weken verzorging nodig afgestemd op leeftijd, lichaamstype en de wensen van de klant.

Ik neem zelf heel veel werkervaring, eeuwenoude kennis en schoonheidstradities uit India mee. Ik ben geboren en getogen in India en op mijn 28e verhuisd naar Nederland. In India heb ik veel ervaring in de beautybranche opgedaan en ben ik in aanraking gekomen met de Ayurveda (de oude Indiase gezondheidswetenschap). De combinatie van de traditionele Ayurvedische kruiden en beautygeheimen combineer ik met moderne technieken.

Ik ben namelijk gediplomeerd kapster, masseuse, medische pedicure en schoonheidsspecialist. Ik besteed veel tijd aan mijn ontwikkeling en ben altijd bezig met verschillende opleidingen en cursussen. Ik zorg ervoor dat ik altijd op de hoogte ben van de nieuwste ontwikkelingen in de beautybranche om u als klant optimaal van dienst te kunnen zijn.

Boek nu!


Katy

Mijn naam is Katy en kom oorspronkelijk uit Iran. Van origine ben ik gediplomeerd nagelstyliste, maar mijn passie voor beauty is breder dan dat. Mijn passie zie je terug in het zetten van gelnagels, Biab, nail art, manicures, wimperextensions en wimperlifting.

Ik werk met de nieuwste technieken en volgens de laatste normen wat betreft hygiëne.
Inmiddels heb ik meer dan vier jaar ervaring in de beautybranche. Ik kan uw nagels en wimpers prachtig stylen en dit doe ik met veel creativiteit en liefde.

Boek nu!