Kimberly

Met ruim 20 jaar ervaring als ondernemer in de beauty branche raak ik nog iedere dag geïnspireerd. Als eigenaar van SK Beauty Experts en Products4beauty bestaat mijn leven uit beauty met een touch glitter & glamour.

In 2002 ben ik begonnen als schoonheidsspecialiste. In 2003 ronde ik de opleiding tot pedicure af en breidde ik mijn werkzaamheden uit. De salon liep vanaf dag 1 goed maar ik wilde meer. Ik ben nooit gestopt met mezelf verder ontwikkelen. Het is te veel om hier allemaal te benoemen. Ik heb onder andere een hbo-opleiding schoonheidsverzorging en een hbo-opleiding pedicure afgerond. De internationale opleiding CIDESCO kwam op mijn pad. Het pedicure vak heeft mijn hart gestolen en ik koos voor de opleiding medisch pedicure. Een heel ander vakgebied maar op zijn minst net zo mooi is permanente make-up. Hiervoor heb ik de opleiding allround PMU-specialiste afgerond. Daarnaast heb ik voor de klas gestaan als docent schoonheidsverzorging, zowel praktijk als theorie en natuurlijk de werkzaamheden als assessor waarbij ik de studenten mocht beoordelen.

Daarnaast ben ik erg actief met mijn webshop Products4Beauty. Deze run ik samen met een team van toppers. Onze missie is iedere vrouw de juiste huidverzorging aanbieden. Op Instagram Producst_4_beauty neem ik je mee in de wereld van Beauty, Glitter & Glamour en geef ik je tips hoe jij het beste jouw huid kan verzorgen. In onze webshop www.products4beauty.nl kun je alles bestellen wat jij nodig hebt voor de perfecte huidverzorging.


Manju

Ik geloof dat schoonheid niet alleen van buiten maar ook van binnen komt. Ieder deel van ons lichaam heeft om de 6 weken verzorging nodig afgestemd op leeftijd, lichaamstype en de wensen van de klant.

Ik neem zelf heel veel werkervaring, eeuwenoude kennis en schoonheidstradities uit India mee. Ik ben geboren en getogen in India en op mijn 28e verhuisd naar Nederland. In India heb ik veel ervaring in de beautybranche opgedaan en ben ik in aanraking gekomen met de Ayurveda (de oude Indiase gezondheidswetenschap). De combinatie van de traditionele Ayurvedische kruiden en beautygeheimen combineer ik met moderne technieken.

Ik ben namelijk gediplomeerd kapster, masseuse, medische pedicure en schoonheidsspecialist. Ik besteed veel tijd aan mijn ontwikkeling en ben altijd bezig met verschillende opleidingen en cursussen. Ik zorg ervoor dat ik altijd op de hoogte ben van de nieuwste ontwikkelingen in de beautybranche om u als klant optimaal van dienst te kunnen zijn.

Boek nu!

 


Denise

Mijn naam is Denise, en ik ben een toegewijde schoonheidsspecialiste met meer dan 10 jaar ervaring in de wereld van schoonheid. Mijn reis begon bij SK Beauty Experts onder leiding van Kimberly, waar ik mijn passie voor schoonheid ontdekte. Gedurende meerdere jaren heb ik mijn vaardigheden verfijnd en ben ik samen met Kimberly en haar team gegroeid. Met 7 jaar ervaring als eigenaresse van mijn eigen salon, heb ik een diepe waardering ontwikkeld voor de schoonheid en het zelfvertrouwen dat onze diensten onze klanten kunnen bieden. Maar nu is het tijd voor nieuwe uitdagingen, nieuwe kansen en nieuwe ontwikkelingen. Ik ben super enthousiast om terug te keren naar SK Beauty Experts en mijn kennis en expertise te blijven delen met onze gewaardeerde klanten. Samen met het team van SK Beauty Experts gaan we de toekomst tegemoet, klaar om nog meer magische schoonheidsmomenten te creëren! Ik luister graag naar de wensen en behoeften en pas hier graag de behandeling op aan. Naast het geven van exclusieve behandelingen kun je mij ook tegenkomen bij www.products4beauty.nl. Hier pak ik met liefde de producten voor je in en geef ik passend advies.

Liefs Denise

Boek nu!


Katy

Mijn naam is Katy en kom oorspronkelijk uit Iran. Van origine ben ik gediplomeerd nagelstyliste, maar mijn passie voor beauty is breder dan dat. Mijn passie zie je terug in het zetten van gelnagels, Biab, nail art, manicures, wimperextensions en wimperlifting.

Ik werk met de nieuwste technieken en volgens de laatste normen wat betreft hygiëne.
Inmiddels heb ik meer dan vier jaar ervaring in de beautybranche. Ik kan uw nagels en wimpers prachtig stylen en dit doe ik met veel creativiteit en liefde.

Boek nu!


Martine

Hi, ik ben Martine. Ik woon in Etten-Leur (naast Breda) samen met mijn vriend Ferdy en onze 2 kinderen Lily en Lars. Ik heb een eigen PMU salon in het centrum van Etten-Leur: Villa 10.

Met Villa 10 vind ik het geweldig om mensen blij te maken met permanente make-up. Ik vind het belangrijk om mensen op hun gemak te stellen, want veel mensen vinden PMU best spannend. Ik neem de tijd voor je en samen bespreken we alle mogelijkheden, van vorm tot kleur. Uiteraard beginnen we de behandeling pas als jij er klaar voor bent. Ik geniet ervan om te zien hoe blij mensen zijn met het resultaat, daar krijg ik echt heel veel energie van! Wil je meer van mijn werk zien, neem dan een kijkje op mijn facebook of Instagram pagina of op mijn website www.villa10.nl

Het samenwerken met andere salons zoals SK Beauty Experts vind ik super fijn, het zorgt voor nog meer dynamiek in mijn werk en ik ontmoet er heel veel leuke mensen door. Daarnaast geniet ik van de samenwerking met andere beauty ondernemers zoals Kimberly.

Liefs Martine

Boek nu!


Elsa – PMU & Spa pedicure specialist

Mijn naam is Elsa. Ik kom uit Rotterdam en woon samen met mijn 2 zoons. Ik ben echt een creatieve duizendpoot! Ik ben een allround PMU-specialiste en medisch PMU-specialiste. Daarnaast ben ik ook expert in microneedling en de spa pedicure behandelingen. Ik help graag mensen en sta open voor een uitdaging.
Ik ben iedere woensdag, donderdag en vrijdag aanwezig in de salon. Maak een afspraak!

Liefs Elsa

Boek nu!

 


Erica – Wax specialist

Bij Segredu Skincare staat hygiëne en comfort voorop. Mijn missie is om jou de allerbeste behandeling te geven. Voor mij zijn comfort, hygiëne en kwaliteit altijd prioriteit. Ik geloof echt dat deze elementen essentieel zijn voor een fantastische ervaring en het resultaat dat je wilt bereiken. Ik begrijp dat waxen soms een beetje pijnlijk kan zijn, daarom gebruik ik speciale producten en technieken om het zo comfortabel mogelijk te maken. Of je nu je benen, bikinilijn, gezicht of een Brazilian wax wilt laten doen, je bent bij het juiste adres. Reserveer nu je plekje bij Segredu Skincare en tot snel!
Erica