Wil jij jouw huid laten stralen als nooit tevoren? Dan is een huidscan zeker iets voor jou! Met de Observ kunnen wij samen met jou in de diepere huidlagen kijken. We ontrafelen alle geheimen van je huid en kunnen jou het perfect advies geven.

Nagenoeg alle huidproblemen zoals acne, pigmentvlekken, rosacea en huidveroudering zijn aan te pakken. Door gebruik te maken van de huidscan met Observ kunnen wij jou een op maat gemaakt advies geven volledig afgestemd op wat jouw huid nodig heeft. We kunnen jou exact vertellen welke behandeling en huidproducten jij nodig hebt om jouw huid in topconditie te brengen.

De huidscan is onderdeel van een microneedlingtraject. Voor wie de eerste behandeling starten, voeren we een huidscan uit. Dit herhalen we aan het einde van het traject. Op die manier is heel duidelijk te zien wat het resultaat is. Het zal je verbazen!

Wil jij alleen een huidscan zonder behandeling? Ook dat kan! De huidscan inclusief advies duurt 25 minuten en kost € 25.

Een huidscan wordt altijd uitgevoerd op een schone huid zonder verzorgingsproducten en make-up. Houd hier rekening mee als je naar de salon komt.

Heb je nog een vraag of wil je een afspraak maken? App of mail, we helpen je graag!