Welkom bij SK Beauty Experts, we nodigen je uit voor een unieke reis naar een stralende huid. Onze gezichtsbehandelingen zijn meer dan alleen verwennerij; ze zijn een toewijding aan de gezondheid en schoonheid van jouw huid. Stap binnen in een oase van rust, waar deskundige handen en op maat gemaakte behandelingen samenkomen om je de ultieme huidverzorging en huidverbetering te bieden.

 

Nagenoeg alle huidproblemen zoals acne, pigmentvlekken, rosacea en huidveroudering zijn aan te pakken. Onze behandelingen worden op maat gemaakt aan de hand van de wensen en behoeften van jou en je huid. Tijdens de behandeling wordt er dus altijd maatwerk geleverd.

 

Bij SK Beauty Experts geloven we dat een gezichtsbehandeling niet alleen een luxe is, maar een essentieel onderdeel van zelfzorg. Reserveer vandaag nog en ontdek het geheim achter een stralende huid. Jouw reis naar schoonheid begint hier.

 

Clean up facial 

Tijdens de clean-up facial word je gezicht en decolleté gereinigd met reiniging die matcht met je huid. Vervolgens gaan we met een peeling de diepte in van je huid. De peeling zorgt voor een fijnere-, verbeterde huidstructuur, een frisse stralende huidskleur, minder pigmentvlekjes, minder fijne rimpeltjes. Alle oneffenheden worden verwijderd, denk aan comedonen en eventueel milia.

Daarna krijg je een ontspannende klassieke massage voor je decolleté, nek en schouders. Als verwenmomentje krijg je een masker dat ook weer matcht met je huid, voor extra voeding en als afsluiting een dagverzorging voor bescherming van je huid gedurende de gehele dag.

Boek extra elementen bij je behandeling zoals gelaat harsen of het verven van je wenkbrauwen en/of wimpers!

 

SK Beauty Facial 

Tijdens de SK Beauty facial word je gezicht en decolleté gereinigd met reiniging die matcht met je huid. Hierna gaan we de wenkbrauwen epileren of harsen. Met een peeling gaan we de diepte in van je huid. De peeling zorgt voor een fijnere-, verbeterde huidstructuur, een frisse stralende huidskleur, minder pigmentvlekjes, minder fijne rimpeltjes. Alle oneffenheden worden verwijderd, denk aan comedonen en eventueel milia. Daarna krijg je een ontspannende uitgebreide massage voor je gezicht, decolleté, nek en schouders. Als verwenmomentje krijg je een masker dat ook weer matcht met je huid, voor extra voeding en als afsluiting een dagverzorging voor bescherming van je huid gedurende de gehele dag.

Boek extra elementen bij je behandeling zoals gelaat harsen of het verven van je wenkbrauwen en/of wimpers!

 

Bij SK Beauty Experts bieden we niet alleen gezichtsbehandelingen aan, maar creëren we een ervaring van luxe, schoonheid en exclusiviteit. Helemaal glitter en glamour! We hebben een reeks exclusieve gezichtsbehandelingen samengesteld die zijn ontworpen om je te omhullen in een moment van rust terwijl we zorgdragen voor jouw huid op het hoogste niveau.

 

Bij SK Beauty Experts gaat een gezichtsbehandeling verder dan de oppervlakte; het is een reis naar welzijn. Onze gezichtsbehandelingen maken gebruik van zorgvuldig geselecteerde, hoogwaardige ingrediënten. Van zeldzame extracten tot innovatieve formules, elk product is gekozen om jou de beste ervaring te bieden. Laat je betoveren door de exclusieve texturen en geuren die zijn ontworpen om de zintuigen te prikkelen.

 

Elke gezichtsbehandeling bij SK Beauty Experts is uniek, net als jij! Na een huidanalyse creëren we een op maat gemaakt behandelplan om aan jouw specifieke wensen en behoeften te voldoen. Of je nu op zoek bent naar verbetering, hydratatie of een stralende teint, wij hebben de perfecte behandeling voor jou.