Welkom bij SK Beauty Experts, we nodigen je uit voor een unieke reis naar een stralende huid. Onze gezichtsbehandelingen zijn meer dan alleen verwennerij; ze zijn een toewijding aan de gezondheid en schoonheid van jouw huid. Stap binnen in een oase van rust, waar deskundige handen en op maat gemaakte behandelingen samenkomen om je de ultieme huidverzorging en huidverbetering te bieden.

 

Nagenoeg alle huidproblemen zoals acne, pigmentvlekken, rosacea en huidveroudering zijn aan te pakken. Onze behandelingen worden op maat gemaakt aan de hand van de wensen en behoeften van jou en je huid. Tijdens de behandeling wordt er dus altijd maatwerk geleverd.

 

Bij SK Beauty Experts geloven we dat een gezichtsbehandeling niet alleen een luxe is, maar een essentieel onderdeel van zelfzorg. Reserveer vandaag nog en ontdek het geheim achter een stralende huid. Jouw reis naar schoonheid begint hier.

 

Meet & Treat Facial

Na binnenkomst starten we met een huidscan. Het is belangrijk om zonder make-up en crème op de huid te komen, want zo kunnen wij de huidanalyse het beste uitvoeren. Na de huidscan zullen we bespreken wat de behoeftes van de huid zijn en kunnen we de behandeling starten. Tijdens de Meet & Treat Facial word je gezicht, hals en decolleté gereinigd met een reiniging die matcht met je huid. Vervolgens gaan we met een peeling de diepte in van je huid. De peeling zorgt voor een fijnere, verbeterde huidstructuur, een frisse stralende huidskleur, minder pigmentvlekjes, minder fijne rimpeltjes. Alle oneffenheden worden verwijderd, denk aan mee-eters en eventueel gerstekorrels. Daarna krijg je een ontspannende klassieke massage voor je decolleté, nek en schouders. Als verwenmomentje krijg je een masker dat ook weer matcht met je huid, voor extra voeding en als afsluiting een dagverzorging voor bescherming van je huid gedurende de gehele dag.
Boek extra elementen bij je behandeling zoals gelaat harsen of het verven van je wenkbrauwen en/of wimpers!

Clean-up & Glow Facial

Tijdens de Clean-up en Glow facial word je gezicht, hals en decolleté gereinigd met een reiniging die matcht met je huid. Vervolgens gaan we met een peeling de diepte in van je huid. De peeling zorgt voor een fijnere-, verbeterde huidstructuur, een frisse stralende huidskleur, minder pigmentvlekjes, minder fijne rimpeltjes. Alle oneffenheden worden verwijderd, denk aan mee-eters en eventueel gerstekorrels.

Daarna krijg je een ontspannende klassieke massage voor je decolleté, nek en schouders. Als verwenmomentje krijg je een masker dat ook weer matcht met je huid, voor extra voeding en als afsluiting een dagverzorging voor bescherming van je huid gedurende de gehele dag.

Boek extra elementen bij je behandeling zoals gelaat harsen of het verven van je wenkbrauwen en/of wimpers!

 

Microneedling

Wil jij het uiterste uit je huid halen en stralen als nooit tevoren? Dan kan de microneedling behandeling iets zijn voor jouw huid! Microneedling kan worden ingezet bij de volgende huidproblemen: vochtarme huid, vale huid, huidveroudering, grove huidstructuur, litteken en pigmentvlekken. Voor het beste resultaat is een kuur van 3 tot maximaal 6 behandelingen aan te raden om het beste resultaat te behalen.

 

De behandeling gaat als volgt; oppervlakte reiniging, peeling, microneedling met werkstoffen, peel-off masker, massage van de schouders, serum, oogcrème en een gezichtscrème. De producten worden aangepast aan jouw huid en aan jouw wensen.

 

Peel Your Skin Facial

Bij de Peel Your Skin Facial maken we gebruik van intensieve peeling op basis van fruitzuren. De zuren in deze peeling versnellen de afschilvering van de bovenste huidlaag, hierdoor worden de collagene en elastine vezels in de huid gestimuleerd om nieuwe cellen aan te maken. De huid wordt als het ware opzettelijk beschadigd, waardoor het natuurlijke herstelmechanisme wordt aangespoord. De huid ziet er gladder, steviger en egaler uit en de huidtextuur wordt intensief verbeterd. Ook bijzonder geschikt voor de behandeling van littekens, pigmentvlekken, grove poriën, fijne lijntjes en rimpels.

Tijdens deze behandeling word je gezicht gereinigd met reiniging die matcht met je huid. Vervolgens passen we een dieptereiniging toe met de pre care peeling. Alle onzuiverheden worden verwijderd, denk aan mee-eters en eventueel gerstekorrels. Als de huid helemaal gereinigd is brengen we de Glycopeel 50% aan en masseren deze in. De huid wordt vervolgens geneutraliseerd. Daarna is het tijd om de huid te kalmeren met een fijn serum en brengen we het Hydraplus gel masker aan, voor extra voeding en hydratatie. Als afsluiting nog een serum en een dag verzorging met SPF50 voor bescherming van je huid gedurende de gehele dag.

Kies je voor de Glycopeel? Onderga dan een kuur voor het beste resultaat. Na deze intensieve behandeling is het essentieel om je huid op de juiste manier te verzorgen om het uiterste uit je behandeling te halen. Hierover krijg je van ons passend advies.

 

Anti-aging Facial incl. diamondbrasie

Tijdens de Anti-aging Facial incl. diamondbrasie wordt je gezicht, hals en decolleté gereinigd met reiniging die matcht met je huid. Hierna gaan we de wenkbrauwen epileren of harsen. Alle oneffenheden worden verwijderd, denk aan mee-eters en eventueel gerstekorrels. Met diamandbrasie gaan we een aantal laagjes van de opperhuid verwijderen waardoor de celdeling van je huid versnelt wordt. Door het verwijderen van de bovenste huidlaag ontstaat er een natuurlijk proces waarin collageen aanmaak door de huidcellen wordt gestimuleerd. De peeling zorgt voor een fijnere-, verbeterde huidstructuur, een frisse stralende huidskleur, minder pigmentvlekjes en minder fijne rimpeltjes. De huid ziet er direct een stuk gladder en egaler uit.

Na deze peeling masseren we een ampul in de huid aangepast op jouw huid en als verwenmomentje krijg je een masker dat ook weer matcht met je huid, voor extra voeding. Daarna krijg je een ontspannende klassieke massage van het gezicht, hals, decolleté, nek en schouders met als afsluiting een dagverzorging voor bescherming van je huid gedurende de gehele dag.

Boek extra elementen bij je behandeling zoals gelaat harsen of het verven van je wenkbrauwen en/of wimpers!

 

Detox Facial

Tijdens de Detox special treatment word je gezicht en decolleté gereinigd met een reiniging die matcht met je huid. Vervolgens gaan we met een peeling de diepte in van je huid. De peeling zorgt voor een fijnere, verbeterde huidstructuur, een frisse stralende huidskleur, minder pigmentvlekjes en minder fijne rimpeltjes. Alle oneffenheden worden verwijderd, denk aan mee-eters en eventueel gerstekorrels. Hierna gaan we de wenkbrauwen epileren of harsen, wat voor jou de voorkeur heeft! We gaan een heerlijk crémemasker aanbrengen om vervolgens te masseren met avonturijnstokjes. Dit is een massage met positieve effecten op het gebied van stress, hoofdpijn en couperose. Na deze ontspannende massage masseren we een ampul in de huid aangepast op jouw huid en brengen we het Carbon D-Tox masker aan speciaal voor de gevoelige en/of verontreinigde huid. Tijdens dit masker ontvang je een ontspannende handmassage. We sluiten deze exclusieve behandeling af met een dagverzorging voor bescherming van je huid gedurende de gehele dag.

 

SK Beauty Facial 

Tijdens de SK Beauty facial word je gezicht en decolleté gereinigd met reiniging die matcht met je huid. Hierna gaan we de wenkbrauwen epileren of harsen. Met een peeling gaan we de diepte in van je huid. De peeling zorgt voor een fijnere-, verbeterde huidstructuur, een frisse stralende huidskleur, minder pigmentvlekjes, minder fijne rimpeltjes. Alle oneffenheden worden verwijderd, denk aan comedonen en eventueel milia. Daarna krijg je een ontspannende uitgebreide massage voor je gezicht, decolleté, nek en schouders. Als verwenmomentje krijg je een masker dat ook weer matcht met je huid, voor extra voeding en als afsluiting een dagverzorging voor bescherming van je huid gedurende de gehele dag.

Boek extra elementen bij je behandeling zoals gelaat harsen of het verven van je wenkbrauwen en/of wimpers!

 

BB Glow

De BB Glow behandeling is een van de nieuwste anti-aging en huidverzorgingsbehandelingen. Behandeling BB GLOW is een gezichtsbehandeling waarbij een mooie egale teint wordt gecreëerd. Deze behandeling helpt littekens als gevolg van acne te herstellen en bevordert tevens de teint van de huid. Het verminderd sproeten, pigmentvlekken en ouderdomsvlekken. Dit resulteert in een heldere en stralende huid. De BB Glow behandeling is een semi-permanente make-up behandeling, waarmee je na 2-3 behandelingen (de behandelingen dienen steeds na 2 weken herhaald te worden) 6-9 maanden een egale teint op je gezicht zal zien met een geweldige Glow!

 

 

Bij SK Beauty Experts bieden we niet alleen gezichtsbehandelingen aan, maar creëren we een ervaring van luxe, schoonheid en exclusiviteit. Helemaal glitter en glamour! We hebben een reeks exclusieve gezichtsbehandelingen samengesteld die zijn ontworpen om je te omhullen in een moment van rust terwijl we zorgdragen voor jouw huid op het hoogste niveau.

 

Bij SK Beauty Experts gaat een gezichtsbehandeling verder dan de oppervlakte; het is een reis naar welzijn. Onze gezichtsbehandelingen maken gebruik van zorgvuldig geselecteerde, hoogwaardige ingrediënten. Van zeldzame extracten tot innovatieve formules, elk product is gekozen om jou de beste ervaring te bieden. Laat je betoveren door de exclusieve texturen en geuren die zijn ontworpen om de zintuigen te prikkelen.

 

Elke gezichtsbehandeling bij SK Beauty Experts is uniek, net als jij! Na een huidanalyse creëren we een op maat gemaakt behandelplan om aan jouw specifieke wensen en behoeften te voldoen. Of je nu op zoek bent naar verbetering, hydratatie of een stralende teint, wij hebben de perfecte behandeling voor jou.